Products Projects Blog Blog Search Blog Blog

 

De Camping Resort onder renovatie en uitbreiding.

De geschatte einddatum van fase 1 is op tijd voor de 2017 zomerseizoen.

Wij bieden onze excuses aan voor het niet kunnen instemmen met een boeking voor onze hutten via e-mail op dit moment. Reserveren is alleen mogelijk via de telefoon.

2 2

WELCOME TO ODIN CAMPING

ODING CAMPING WAS EEN EERDER DEEL VAN WAT IS NU VERDEELD IN TWEE CAMPING RESORTS. ODIN CAMPING LIGT DOOR ONSAKERVIKA, TYRIFJORDEN.

VROEG IN 1962 IS ASLE RAAEN; DE BROER VAN OLUF RAAEN (VADER VAN EIGENAAR THORLEIF RAAEN) VERTELDE DAT OSLO TOWNSHIP AANWENDEN ONSAKERVIKA VOOR EEN BEACH RESORT. ONSAKERVIKA WERD VERVOLGENS EEN GEBIED VOOR DE DIEREN van de BOERDERIJ VAN BEIDE ONSAKERVIKA BOERDERIJEN EN OOK EEN VOOR DE LOKALE BEVOLKING OM TE ZWEMMEN IN DE ZOMER. ASLE RAAEN BENADERD DAN ZIJN BROER OLUF RAAEN EN HET IDEE VAN EEN CAMPING RESORT WERD GEBOREN.

DE EERSTE GASTEN KWAMEN IN HET RESORT IN DE VROEGE JAREN ZESTIG. OLUF RAAEN EN TORBJØRN SLÅTTO AANVAARD BETALING VAN DE GASTEN DOOR EEN BEZOEK AAN ELKE TENT INDUVIDUALLY. MARKETING VOOR HET RESORT WAS VIA MOND-TOTt-MONDRECLAME. AANGEZIEN HET RESORT IS GELEGEN IN ONSAKERVIKA, LAG HET VOOR DE HAND DAT DE NAAM WERD.

HET IS VOOR ONS BELANGRIJK OM ZORG TE DRAGEN VOOR ONZE GASTEN EN WIJ ZIJN ER TROTS OP DAT ANNONCE DE VIJFDE GENERATIE VAN BEPAALDE FAMILIES WELKOM OP HET RESORT.

DE MEESTE INVESTERINGEN OP HET RESORT WAS GEDAAN DOOR DE ARBEID VAN DE EIGENAAR ZELF. VIA HET ZOMERSEIZOEN ELKE FAMILIE HEEFT ZIJN EIGEN 24-UURS SHIFT ALS HUN VERANTWOORDELIJKHEID.

IN DE JAREN TACHTIG HET RESORT WAS VERANDERD IN EEN SOORT VAN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP MET 50 PROCENT DEEL AAN ELKE FAMILIE. DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP UTELIZED HUN EIGEN ONROEREND GOED, AANDELEN IN DE VENNOOTSCHAP.

DE PLAATS LANGZAAM EEN REPUTATIE OPGEBOUWD IN EUROPA EN WIJ HEBBEN GAST VAN HET GROOTSTE DEEL VAN EUROPA BEZOEKEN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN. DE PARKEERPLAATS WAS VAAK HELEMAAL VOL MET AUTO'S DIE EEN BEZOEK HEEFT GEBRACHT AAN ONZE STRAND GEDURENDE DE DAG.

ZO WAS ER BEHOEFTE AAN VERDERE INVESTERINGEN IN HET RESORT, DE EIGENAREN BESLOTEN DAT DE BESTE OPTIE IS VOOR HET VERDELEN VAN HET RESORT IN TWEE RESORTS. DE ZONE TEN NOORDEN GENAAMD ODIN CAMPING IS EIGENDOM VAN DE FAMILIE RAAEN. ODIN CAMPING HEEFT OOK huurden EEN GROOT GEBIED VERDER NAAR HET NOORDEN EN DIT GEBIED VOLLEDIG DEVELLOPED ZAL LEIDEN TOT EEN VERDUBBELING VAN DE OMVANG VAN HET RESORT.

WIJ DANKEN AL ONZE GAST VOOR VEEL SUMMERSEASONS IN HET VERLEDEN EN WILLEN WIJ NIEUWE EN OUDE GASTEN WELKOM IN NIEUW SEIZOEN IN DE TOEKOMST.

HARTELIJKE GROETEN VAN HET PERSONEEL.

3 4